Lokasi
Deweisen Building,Nanshan District,Shenzhen,China
info@feellife.com
Email kita
  • Korean medical exhibition, Feellife Health, feellife mesh nebulizer
  • Naidex 2019, Feellife Health, feellife mesh nebulizer
  • Medical Fair India 2019, Feellife Health, feellife mesh nebulizer
  • FEELLiFE nebulizer bolong hotspot, karo desain wangun kompak lan hotspot, pengobatan tuwung replaceable, partikel nggoleki lan seragam, bisa nembus kanggo lung jero kanggo entuk perawatan luwih.  Becik kanggo nggunakake ing ngarep lan lelungan, gampang kanggo nggunakake.  perawatan efektif kanggo penyakit ambegan kaya asma lan COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong hotspot, karo desain wangun kompak lan hotspot, pengobatan tuwung replaceable, partikel nggoleki lan seragam, bisa nembus kanggo lung jero kanggo entuk perawatan luwih.  Becik kanggo nggunakake ing ngarep lan lelungan, gampang kanggo nggunakake.  perawatan efektif kanggo penyakit ambegan kaya asma lan COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong hotspot, karo desain wangun kompak lan hotspot, pengobatan tuwung replaceable, partikel nggoleki lan seragam, bisa nembus kanggo lung jero kanggo entuk perawatan luwih.  Becik kanggo nggunakake ing ngarep lan lelungan, gampang kanggo nggunakake.  perawatan efektif kanggo penyakit ambegan kaya asma lan COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong hotspot, karo desain wangun kompak lan hotspot, pengobatan tuwung replaceable, partikel nggoleki lan seragam, bisa nembus kanggo lung jero kanggo entuk perawatan luwih.  Becik kanggo nggunakake ing ngarep lan lelungan, gampang kanggo nggunakake.  perawatan efektif kanggo penyakit ambegan kaya asma lan COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong hotspot, karo desain wangun kompak lan hotspot, pengobatan tuwung replaceable, partikel nggoleki lan seragam, bisa nembus kanggo lung jero kanggo entuk perawatan luwih.  Becik kanggo nggunakake ing ngarep lan lelungan, gampang kanggo nggunakake.  perawatan efektif kanggo penyakit ambegan kaya asma lan COPD

Babagan awake dhewe

Feellife Health Inc is an international enterprise specializing in researching, developing, manufacturing and marketing of portable mesh nebulizers. Our vision is to provide the 3rd way of dosing for human beings. FEELLiFE wis nguwasani teknologi inti saka nebulizer-TWO titanium ONE CHIP. Kita wis gained luwih saka 10 paten ing donya ing, liwati ISO 13485 lan CFDS sertifikat. Lan kita tansah tumindak produksi strictly ing lengkap tundhuk karo standar CE lan Ngoko. produk kita wis uga didol kanggo luwih saka 50 negara lan FEELLiFE wis milih minangka supplier paling dipercaya saka bolong nebulizer.

Details More

Kaluwihan kita

  • pengalaman R & D
  • Bolong seri nebulizer
  • paten internasional
  • kapasitas produksi

VIDEO SHOW

  • Apa sampeyan siap kanggo supaya bolong nebulizers?

    FEELLiFE janjinipun produk kualitas karo layanan customer wicaksana.
    tuku saiki

    Air Pro Series

    Hot Sale

    Future Products

    review

    Happy Pelanggan

    Powered by luwih saka 4000 pelanggan dipercaya kita amarga pengalaman customer sing banget.
    Gabung saiki
    •  Taun R & D Pengalaman

      9+

      Taun R & D Pengalaman

    • bêsik / dina

      100000+

      bêsik / dina

    • Series kanggo opsi

      20+

      Series kanggo opsi

    • pelanggan negara '

      50+

      pelanggan negara '

    Anyar Tips & News

    ndeleng liyane kirim +
    Non-invasive imaging technique valid for identifying small airway disease in lung
    Share Post ( 12) Favorite ( 12) Komentar ( 12)

    Non-invasive imaging technique valid for

    Mar-22-2019 by gd-admin

    Chronic obstructive pulmonary disease (COPD), an inflammatory disease of the small airways in th...
    Eating fish may help prevent asthma
    Share Post ( 12) Favorite ( 12) Komentar ( 12)

    Eating fish may help prevent asthma

    Mar-20-2019 by gd-admin

    A scientist from James Cook University in Australia says an innovative study has revealed new ev...
    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Flag