Lokasi
Deweisen Building,Nanshan District,Shenzhen,China
info@feellife.com
Email kita

Air Pro II

Short Description:

  • Kompak: piranti hotspot becik kanggo nggunakake ngarep, gampang operate
  • partikel seragam: nembus kanggo lung jero kanggo entuk perawatan luwih
  • Replaceable pengobatan tuwung: sirah abnehmbar kanggo reresik gampang
  • Ngidini operasi ing kabeh pituduh

  • Min Order Quantity: 100 Potongan /
  • Port: Shenzhen
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    paramèter

    video

    Tags Product

    Description Product

    Fitur:

    ● entheng lan hotspot.
    ● konsumsi daya Low, operasi bisu.
    ● operasi One-tombol.
    ● High-output partikel nggoleki.
    ● roso tingkat banyu Low
    ● Multi-amba nebulization
    ● otomatis mati-mati sawise saben dosis pengobatan (10 menit nganggo).
    ● Ngisi daya liwat kabel USB mikro marang adaptor daya 5v usb utawa plug langsung menyang komputer.

    Pakage Kalebu:
    ● USB kabel
    ● Mouth Piece
    ● Bocah cilik mask
    ● Manual
    ● Certificate
    ● kertu Jaminan
    ● Air Pro II main machine


  • Previous:
  • Next:

  • model Air Pro 2
    Power Supply DC4.8V baterei lithium titanate utawa Micro USB 5.0V
    Konsumsi Power <2.5W
    urip baterei Kapasitas isih tansah luwih saka 80% saka kapasitas dhisikan sawise 3000 siklus saka nggunakake.
    Nebulilzation Rate 0.3ml / min ~ 0.7ml / min
    MMAD 2.5μm ~ 4.5μm
    Kapasitas Piala pengobatan 10ml max
    makarya Frequency 110kHz 士 10kHz
    Power pratondo Cekap: cahya nuduhake tansah lightingInsufficient: cahya nuduhake tansah sumunar
    Auto-mati Otomatis mati-mati sawise 10 menit panggunaan
    Lingkungan Pakaryan Suhu: min 5 ℃ ~ max 40 ℃ Air asor: max 80% RH
    Lumbung Suhu: min -20 ℃ ~ max 55 ℃ Air asor: max 93% RH
    Bobot piranti 100g (kalebu baterei)
    Ukuran piranti 37.6 (W) mm * 37.6 (l) * 97.7 (H) mm
    aksesoris urip Pengobatan tuwung: 1yearMask: 1yearNote: Apa diganti amarga frekuensi saben dina nganggo.

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Key

    Related Produk

    A2

    A2

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Truck