Technologies - Shenzhen Feellife Medical Inc
Lokasi
Deweisen Building,Nanshan District,Shenzhen,China
info@feellife.com
Email kita

teknologi

Soul Of FEELLiFE: Nyedhiyani The 3rd Way Of Dosing Kanggo Manungsa

1. Konversi Frequency The Surge® Nebulization Teknologi

Semprotan ngganti AMBEGAN frekuensi intelligently. Ing tingkat semprotan lan jumlah bisa diatur miturut frekuensi AMBEGAN sabar, kanggo nambah tarif Deposition saka Cairan ing lung jero. Salah nebulization konversi frekuensi perangan kang adil kanggo mode nebulization lawas telu.

2. Teknologi Self-Reresik

Kanthi piranti kang bisa ditanduri Piece nebulizer otomatis nalika daya-ing. nebulizer bakal lumebu mode reresik otomatis nalika diuripake, lan nglakokake wiwitan daya metukake tamba ampas karo pasukan impact luwih ing awal 5 detik, kanggo ngurangi kedadean saka blockage tamba.

3. suhu Control Sandwich Lan Dry Burning Nyegah Teknologi

Suhu kontrol prabawa: lan nebulizer prabawa NTC. Nebulizer wis Thermistor NTC kang bisa ndeteksi suhu ing solusi ing tuwung pengobatan, iku bakal murah suhu kanthi otomatis nalika suhu dumugi 45 ℃, utamané kanggo nglindhungi kegiatan saka Cairan.

 

Garing teknologi Nyegah kobong: nggunakake kurva dadi panas kanggo langkung yen solusi ing gudang Cairan entèk. The nebulizer bakal mati-mudhun nalika ngrasakake solusi ing gudang Cairan mbukak metu, kanggo nglindhungi Piece nebulizer saka kang numpes dening kobong garing.

4. Lithium Titanate baterei Powered System

Kanthi resistance dhuwur suhu, fungsi bledosan-bukti lan kinerja safety dhuwur, daya lan discharge bisa tekan 3000 siklus, gesang layanan nganti 5 taun.

5. Mesh® Nebulizer Piece Material Lan Laser Superfine Punching Teknologi

Titanium alloy nebulizer Piece bisa nyegah korosi, karo biocompatibility apik, ndadekake nebulization luwih aman.

Ing laser perforation tansah diameteripun nglewati ing 2.5um ± 25%, ndadekake partikel semprotan luwih alus, kanggo nambah tarif Deposition saka Cairan ing lung jero, ndadekake panyerepan tamba lan khasiat dadi luwih apik.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Piala