Vendndodhja jonë
Deweisen Building,Nanshan District,Shenzhen,China
info@feellife.com
Na dërgoni me email

Technologies

Shpirti i FEELLiFE: Sigurimi i 3-Way Of dozimin për qeniet njerëzore

1. Surge® Frekuenca Konvertimi nebulization Teknologji

Spray përshtaten me frymë frekuencën inteligjente. Shkalla llak dhe shuma mund të rregullohen në bazë të frekuencës frymëmarrjes së pacientit, për të rritur normën e depozitimit të lëngshme në mushkëri thellë. Një nebulization konvertimit të frekuencave të barabartë në mënyrë të vjetër nebulization tri herë.

2. Vetë-Pastrimi Technology

Me një pajisje që mund të turret copë nebulizer automatikisht kur pushtet-në. Nebulizer do të hyjë në mënyrë automatike e pastrimit, kur ndezur, dhe maniak deri fuqinë për të nxjerr të drogës mbetur me një forcë më të madhe të ndikimit në fillimet e 5 sekonda e, për të reduktuar fenomenin e bllokim të drogës.

3. Temperatura Control Induksioni dhe të thatë Burning Parandalimi Teknologji

Temperatura e kontrollit induksion: një nebulizer NTC induksion. Nebulizer ka një thermistor NTC i cili mund të zbulojë temperaturën e zgjidhjes në kupën mjekim, ajo do të ulë temperaturën automatikisht kur temperatura arrin 45 ° C, kryesisht për të mbrojtur veprimtarinë e lëngshme.

 

Dry teknologji Parandalimi djegia: duke përdorur kthesa ngrohjes për kuptim nëse zgjidhja në depo të lëngshme është i rraskapitur. Nebulizer do të mbyllur-poshtë, kur ajo ndjen zgjidhje në shtëpinë e thesarit të lëngshme është drejtuar jashtë, për të mbrojtur pjesë nebulizer nga u shkatërruar nga djegia e thatë.

4. Lithium Battery titanate Mundësuar Sistemit

Me rezistencë të lartë temperaturë, funksionin shpërthim-provë dhe performancë të lartë të sigurisë, i ngarkuar dhe shkarkimin mund të arrijnë 3000 cikle, jeta shërbimi është deri në 5 vjet.

5. Mesh® Nebulizer Piece materiale dhe Laser Superfine Punching Technology

Titanium aliazh nebulizer copë mund të rezistojë korrozioni, me biocompatibility të mirë, e bën më të sigurt nebulization.

Shpim lazer mban diametër pore në 2.5um ± 25%, i bën grimcat spray shumë delikate, për të rritur normën e depozitimit të lëngut në mushkëri të thellë, bën thithjen e drogës dhe efikasitetin të bëhet më mirë.