Vendndodhja jonë
Deweisen Building,Nanshan District,Shenzhen,China
info@feellife.com
Na dërgoni me email

USA R&D Center and Factory

FEELLIFE HEALTH INC

E vendosur në industrinë e qytetit, California, Shtetet e Bashkuara

Provide the 3rd Way of Dosing for Human Beings

Feellife setting the U.S.A R&D center and factory based on the purpose of offering short lead time, delivery time and lower freight to customers. The U.S. production and audit standards also give customers greater security and confidence.

USA fabrikë FEELLiFE

Feellife USA R&D center and factory

FEELLIFE HEALTH.INC vendosur në Kaliforni SHBA, duke mbuluar një zonë fabrikë prej 18.000 këmbë katrore, e cila ofron E-lëngshme shërbim OEM për markat e famshme në të gjithë botën.

ISO dhoma 7 pastrim

linjë automatike të prodhimit

makina automatike mbushje, makina paketimi, makina Etiketimi, makina shrinkable, makina ngrohje etj, duke siguruar që kapacitetet tona të prodhimit arrin 50.000 shishe / ditë.

CO2 teknologji supercritical nxjerrjes

Supercritical CO2 fluide nxjerrjes

Supercritical fluide CO2 pajisjet e nxjerrjes. Pajisjet janë përdorur për R & D dhe prodhimin për flavors natyrore e duhanit, si dhe R & D elementet e tjera bimore aktive.

GC-MS

GC-MS

GC-MS (Gas Chromatography dhe MS-MS), pajisjet kryesor botëror testimi.

ISO 8 punëtori standarde pa pluhur

ISO 8 punëtori standarde

Procesi jonë e prodhimit fillon në punëtorinë e pa pluhur dhe ndeshjet 8 standardin ISO.

usa factory of Feellife Health Inc.

zinxhir të plotë të furnizimit

ne të mbajë një zinxhir të tërë blerjes dhe prodhimit të furnizimit me materiale të USP para dhe profesionale kimist SHBA.

VËRTETIMI PRODHIMI

FEELLIFE HEALTH INC is permitted producing and manufacturing in City of Industry.

Duan të punojnë me ne?