Location kami
Deweisen Building,Nanshan District,Shenzhen,China
info@feellife.com
surélék Us
  • Korean medical exhibition, Feellife Health, feellife mesh nebulizer
  • Naidex 2019, Feellife Health, feellife mesh nebulizer
  • Medical Fair India 2019, Feellife Health, feellife mesh nebulizer
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD

Tentang Kami

Feellife Health Inc is an international enterprise specializing in researching, developing, manufacturing and marketing of portable mesh nebulizers. Our vision is to provide the 3rd way of dosing for human beings. FEELLiFE geus mastered téknologi inti nebulizer-dua titanium hiji chip. Kami geus miboga leuwih ti 10 patén-patén di sakuliah dunya teh, diliwatan ISO 13485 sarta CFDS sertipikat. Sarta kami salawasna ngalaksanakeun produksi mastikeun sasuai pinuh ku standar CE jeung FDA. produk urang geus ogé dijual ka leuwih ti 50 nagara jeung FEELLiFE geus milih salaku supplier paling dipercaya tina bolong nebulizer.

Rincian langkung

Kaunggulan kami

  • pangalaman R & D
  • Bolong runtuyan nebulizer
  • patén-patén internasional
  • kapasitas produksina

video Témbongkeun

  • Anjeun siap mesen bolong nebulizers?

    FEELLiFE janji anjeun produk kualitas luhur kalawan layanan palanggan wijaksana.
    mésér kiwari

    Hawa Pro Series

    panas Sale

    Future Products

    tingalian

    senang Konsumén

    Powered by leuwih ti 4000 konsumén percanten kami alatan pangalaman customer maranéhna alus teuing.
    Gabung kami ayeuna
    •  Taun R & D Garapan

      9+

      Taun R & D Garapan

    • buah / dinten

      100000+

      buah / dinten

    • Runtuyan keur pilihan

      20+

      Runtuyan keur pilihan

    • konsumén nagara '

      50+

      konsumén nagara '

    Recents Tips & News

    nempo leuwih pos +
    When does Your Child Need a Nebulizer
    Bagikeun Post ( 12) Favorit ( 12) Comments ( 12)

    When does Your Child Need a Nebulizer

    May-23-2019 by gd-admin

    As parents, we are always concerned about our children's health. We often judge whether a chi...
    Air pollution linked to childhood anxiety
    Bagikeun Post ( 12) Favorit ( 12) Comments ( 12)

    Air pollution linked to childhood anxiet

    May-22-2019 by gd-admin

    Exposure to air pollution is a well-established global health problem associated with complicati...
    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk