Location kami
Dashizhineng Gedong, Nanshan District, Shenzhen Cina
info@feellife.com
surélék Us
  • Big Sale
  • medical Philippines expo 2018
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD
  • FEELLiFE nebulizer bolong dibabawa, kalayan design bentukna ci tur dibabawa, nginum obat cup replaceable, partikel rupa jeung seragam, bisa nembus ka lung jero ngahontal perlakuan hadé.  Idéal pikeun pamakéan di imah na perjalanan, gampang ngagunakeun.  perlakuan mujarab pikeun kasakit engapan kawas asma na COPD

Tentang Kami

FEELLiFE médis Nyarita mangrupa perusahaan internasional specializing dina nalungtik, ngembang, manufaktur jeung pamasaran bolong nebulizers portabel. Visi urang téh nyadiakeun jalan 3 of dosing pikeun manusa .

FEELLiFE geus mastered téknologi inti nebulizer-dua titanium hiji chip. Kami geus miboga leuwih ti 10 patén-patén di sakuliah dunya teh, diliwatan ISO 13485 sarta CFDS sertipikat. Sarta kami salawasna ngalaksanakeun produksi mastikeun sasuai pinuh ku standar CE jeung FDA. produk urang geus ogé dijual ka leuwih ti 50 nagara jeung FEELLiFE geus milih salaku supplier paling dipercaya tina bolong nebulizer.

Rincian langkung

Kaunggulan kami

  • pangalaman R & D
  • Bolong runtuyan nebulizer
  • patén-patén internasional
  • kapasitas produksina

video Témbongkeun

Anjeun siap mesen bolong nebulizers?

FEELLiFE janji anjeun produk kualitas luhur kalawan layanan palanggan wijaksana.
mésér kiwari

Hawa Pro Series

panas Sale

tingalian

senang Konsumén

Powered by leuwih ti 4000 konsumén percanten kami alatan pangalaman customer maranéhna alus teuing.
Gabung kami ayeuna
  •  Taun R & D Garapan

    9+

    Taun R & D Garapan

  • buah / dinten

    100000+

    buah / dinten

  • Runtuyan keur pilihan

    20+

    Runtuyan keur pilihan

  • konsumén nagara '

    50+

    konsumén nagara '

Recents Tips & News

nempo leuwih pos +
Investigational steroid mirrors prednisone’s benefits while taming its side effects
Bagikeun Post ( 12) Favorit ( 12) Comments ( 12)

Investigational steroid mirrors predniso

Sep-25-2018 by gd-admin

A head-to-head trial comparing the decades-old steroid, prednisone, and a promising new steroid,...
Research sheds light on a novel disease mechanism in chronic smokers
Bagikeun Post ( 12) Favorit ( 12) Comments ( 12)

Research sheds light on a novel disease

Sep-21-2018 by gd-admin

Research published in the journal Clinical Sciencesuggests that an immune signalling protei...
panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star