Location kami
Deweisen Building,Nanshan District,Shenzhen,China
info@feellife.com
surélék Us

Hawa Pro 3

Pondok Description:

  • Ci: alat portabel idéal pikeun pamakéan imah, gampang pikeun beroperasi
  • partikel seragam: tembus kana paru jero ngahontal perlakuan hadé
  • Replaceable nginum obat cup: sirah pisah pikeun beberesih gampang
  • Ngamungkinkeun operasi dina sakabéh arah

  • Mnt Orde kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    parameter

    video

    Tags produk

    Panjelasan Produk

    Fitur:

    ● Lightweight tur dibabawa.
    ● konsumsi Power Low, operasi jempe.
    ● operasi Hiji-tombol.
    ● High-kaluaran partikel rupa.
    ● sensing tingkat cai Low
    ● Multi-sudut nebulization
    ● otomatis Cicing-off sanggeus unggal dosis nginum obat (10 menit make).
    ● Ngecas liwat kabel USB mikro ka sagala kakuatan adaptor 5v USB atawa nyolok eta langsung kana komputer.

    Pakage Di antarana:
    ● kabel USB
    ● Baham sapotong
    ● Mask
    ● Manual
    ● bijil
    ● kartu Rek
    ● Air Pro 3 mesin utama

    2T6A0089

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • model Hawa Pro 3
    Sasayogian tanaga DC4.8V batré litium titanate atanapi Micro USB 5.0V
    Konsumsi kakuatan <2.5W
    Kahirupan batré Kapasitas sésana ngajaga leuwih ti 80% kapasitas awal saatos 3000 siklus pamakean.
    Nebulilzation Rate 0.3ml / mnt ~ 0.7ml / mnt
    MMAD 2.5μm ~ 4.5μm
    Kamampuh Piala nginum obat 10ml max
    gawe bareng Frékuénsi 110kHz 士 10kHz
    kakuatan indikasi Kacukupan: cahya nu nunjukkeun ngajaga lightingInsufficient: cahya nu nunjukkeun ngajaga kedip-kedip
    Otomatis-off Otomatis Cicing-Pareum sanggeus 10 menit pamakean
    Lingkungan ngagawekeun Hawa: mnt 5 ℃ ~ max 40 ℃ Air asor: max 80% RH
    panyimpenan Hawa: mnt -20 ℃ ~ max 55 ℃ Air asor: max 93% RH
    Beurat alat 100g (kaasup accu)
    Dimensi alat 37.6 (W) mm * 37.6 (l) * 97.7 (H) mm
    aksésori Kahirupan Nginum obat cup: 1yearMask: 1yearNote: wajib diganti alatan frékuénsi pamakéan sapopoé.

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Heart

    Produk patali

    A2

    A2

    A6

    A6

    panalungtikan AYEUNA
    • * CAPTCHA: Mangga pilih Treuk