Panyiaran - Shenzhen Feellife Médis Nyarita
Location kami
Deweisen Building,Nanshan District,Shenzhen,China
info@feellife.com
surélék Us

Panyiaran

Jiwa FEELLiFE: Nyadiakeun The 3rd Jalan Of Dosing Pikeun manusa

1. Konversi Frékuénsi The Surge® Nebulization Téhnologi

Menyemprot adaptasi jeung engapan frékuénsi Intelligently. Laju semprot sarta jumlah bisa disaluyukeun nurutkeun frékuénsi engapan sabar urang, pikeun ngaronjatkeun laju déposisi cairanana dina paru jero. Hiji nebulization konversi frékuénsi sarua keur modeu nebulization heubeul tilu kali.

2. Téhnologi Timer beberesih

Sareng alat nu bisa siram potongan nebulizer otomatis nalika kakuatan-on. nebulizer bakal asupkeun kana modeu beberesih otomatis lamun dihurungkeun, tur engkol up kakuatan pikeun ngaluarkeun ubar residual kalawan kakuatan dampak gede dina awal 5 detik, pikeun ngurangan fenomena sumbatan narkoba.

3. Suhu Control induksi Jeung garing ngaduruk Pencegahan Téhnologi

Hawa kontrol induksi: hiji nebulizer induksi NTC. Nebulizer ngabogaan Térmistor NTC nu bisa ngadeteksi suhu solusi dina cangkir nginum obat, éta baris nurunkeun suhu otomatis nalika hawa ngahontal 45 ℃, utamana pikeun nangtayungan kagiatan cairanana.

 

Garing téhnologi Pencegahan ngaduruk: ngagunakeun ngagambarkeun kurva pemanasan nepi akal lamun solusi dina storehouse cairan ieu exhausted. The nebulizer bakal Cicing-handap lamun éta itungan solusi dina storehouse cairan anu ngajalankeun kaluar, ngajaga potongan nebulizer ti keur ancur ku ngaduruk garing.

4. Litium Titanate Batre Powered System

Kalawan lalawanan tinggi hawa, fungsi ledakan-bukti jeung kinerja kaamanan tinggi, muatan na ngurangan bisa ngahontal 3000 siklus, anu hirup layanan téh nepi ka 5 taun.

5. Mesh® Nebulizer Piece Bahan Jeung laser Superfine punching Téhnologi

Titanium alloy nebulizer sapotong bisa nolak korosi, kalawan biocompatibility alus, ngajadikeun nebulization aman.

The laser perforation ngajaga diaméter pressure di 2.5um ± 25%, ngajadikeun partikel semprot leuwih alus, pikeun ningkatkeun laju déposisi cairanana dina paru jero, ngajadikeun nyerep obat jeung efficacy jadi hadé.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Star